Sari la con╚Ťinut

Cum Cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online:

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea stanga cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. Adaugati produsele dorite in cos.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Datele comenzii: Nume si Prenume, Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament ).
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda: NUMERAR┬ála livrarea coletului, online prin CARD BANCAR.

Comanda poate fi plasata si fara sa va creati cont in cazul in care alegeti sa va creati cont , puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comenzile efectuate în week-end:

  • ┬áComenzile plasate ├«n perioada de week-end (Vineri-S├ómb─âta-Duminica) vor fi procesate ╚Öi livrate ├«ncep├ónd cu ziua de Luni, ├«n ordinea ├«n care au fost primite.
  • ┬áComenzile sosite ├«n ziua de Vineri dup─â ora 15:00 vor fi procesate ca fiind comanda ├«n weekend. Pot exista excep╚Ťii, acestea fiind datorate curierilor

Nu exista valoare minima pentru o comanda.